Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Remanierea Guvernului, gata până duminică. Cine este pe făraș

Thursday, 11 October 2018, 10:59 Sursă: REALITATEA.NET

,,Sunt trei tipuri de evaluări. O evaluare o face prmierul Dăncilă la Guvern. A doua evaluare o facem la partid pe tot ce înseamnă programul de guvernare, vedem toate schemele și graficele(...)Miniștrii explică de ce au întârziat, de ce o anumite măsură sau lege a fost întârziate. Unele se justifică, actele nu. Această evaluare de la partid pleacă la primul ministru”, a spus Codrin Ștefănescu pentru G4Media.

„A treia evaluare pe care o face tot partidul este legată de promovarea mesajelor către mass media. Câte conferințe de presă au făcut, care a fost ratingul, câte comunicate de presă au dat, la câte întrebări au răspuns din partea mass media, la câte emisiuni au participat, cu grafice, și au explicat ce au făcut(...)Premierul vine cu concluzia în CEX și discutăm pe fiecare în parte”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Dragnea va încerca să scape de anumiți miniștri apropiați de adversarii săi, dar și de unii care au fost mai mult subiect de râs în mass-media. 

Printre primii care vor pleca sunt ministrul Sportului, Ioana Bran, Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei și ministrul Culturii, George Ivașcu, un apropiat al Gabrielei Firea. 

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ