Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un preot a incendiat mașina soției. Motivul este incredibil!

Friday, 30 August 2019, 13:24 Sursă: REALITATEA.NET

Caz ciudat în Dâmbovița. Un preot din Buciumeni a incendiat mașina soției, care se pare că îl părăsise. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele bărbatului, mai ales că soția acestuia depusese o plângere împotriva lui ,pentru amenințări repetate cu violența scrie Realitatea de Dâmbovița.

În data de 29 august polițiștii din Pucioasa, județul Dâmbovița, s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui incendiu la un autoturism, parcat pe raza localității.

Pompierii de la ISU Dâmbovița, deplasați la locul incendiului, au reușit să lichideze focul, dar mașina a fost avariată în totalitate, verdictul acestora, în ceea ce privește cauza incendiului fiind fără dubii: „folosire intenționată a sursei de aprindere-flacără brichetă”.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere. În urma acțiunilor desfășurate a fost identificat un bărbat, de 59 de ani, din Buciumeni, ca autor al incendierii.

Suspectul este preot în localitatea Buciumeni, iar mașina incendiată aparține soției acestuia, ce se pare că la părăsit, mutându-se la Pucioasa.

Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, ca urmare a  unei sesizări depuse de soția sa, o femeie de 53 de ani, pe care bărbatul o amenințase cu acte de violență, în mai multe rânduri.Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL