Articolele din categoria EUROPARLAMENTARE 2014:

EUROPARLAMENTARE 2014. Care este MIZA scrutinului
EUROPARLAMENTARE 2014. Care este MIZA scrutinului
EUROPARLAMENTARE 2014. 375 de milioane de cetăţeni cu drept de vot din cele 28 de state ale UE sunt chemaţi să decidă noua componenţă a Parlamentului European. Primii au fost britanicii şi olandezi, care au votat încă de joi, ieri a fost rândul irlandezilor şi cehilor, astăzi votează slovacii, maltezii şi lituanienii, iar restul mâine, odată cu noi. Potrivit sondajelor, acest scrutin-maraton pare că nu-i interesează prea tare pe europeni, rata de participare urmând să fie destul de scăzută.
EUROPARLAMENTARE 2014: Europarlamentarii români sunt aleşi proporţional
ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014: Europarlamentarii români sunt aleşi proporţional
ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. La alegerile ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014 de duminică fiecare cetăţean cu drept de vot are de ales o singură listă de candidaţi propusă de unul dintre partide ori alianţe sau poate opta pentru a vota un singur candidat dintre cei independenţi. În total, 15 formaţiuni politice au liste de candidaţi pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014, adică 572 de candidaţi aflaţi pe listele, dar şi opt candidaţi independenţi.
EUROPARLAMENTARE 2014. Primarul Emil Boc urează Partidului Mișcarea Populară un scor de peste 10%
EUROPARLAMENTARE 2014. Primarul Emil Boc urează Partidului Mișcarea Populară un scor de peste 10%
“Sunt convins că va fi o reușită electorală rezultatul de duminică, rezultat care e posibil să arate cu două cifre”, a spus primarul Emil Boc referindu-se la scorul Partidului Mișcarea Populară în alegerile europene din 25 mai 2014. Emil Boc a făcut aceste afirmații în fața membrilor și simpatizanților PMP Cluj, cărora le-a adresat câteva cuvinte joi după-amiază într-una dintre sălile de conferință ale Primăriei Cluj-Napoca.
Nigel Farage, lider UKIP
EUROPARLAMENTARE 2014. Partidul populist xenofob UKIP, aproape de victorie în Marea Britanie
EUROPARLAMENTARE 2014. Nigel Farage, liderul partidului antiimigrație UKIP, se îndreaptă spre un succes la alegerile locale și europene de joi, în condițiile în primele rezultate sugerează câștiguri puternice pentru partidul său, relatează Financial Times și The Daily Telegraph, citate de Agerpres.ro. Nigel Farage este un eurosceptic şi un critic dur al României, el mergând până acolo încât a spus că nu ar vrea să aibă vecini români, declaraţie pentru care şi-a cerut scuze ulterior.