Viorica Dăncilă a mințit! Fiul ei a fost angajat la Curtea de Conturi când a devenit premier

Wednesday, 20 November 2019, 10:19, Sursă: realitatea.net, g4media.ro, Realitatea Plus, presidency.ro

Viorica Dăncilă a MINȚIT în legătură cu angajarea fiului său la Curtea de Conturi tocmai pentru că a devenit prim-ministru. Candidatul PSD la prezidențiale a declarat marți că fiul său lucra deja în instituție înainte de a deveni șefa Guvernului. Ceea ce este ADEVĂRAT, pentru că fiul, Victor Dăncilă, a fost angajat cu 19 ORE înainte ca mama sa, Viorica Dăncilă, să fie învestită oficial șefă a Guvernului, în aceeași zi.

Adaugă părerea ta

Viorica Dăncilă a prezentat trunchiat adevărul despre angajarea fiului său. 

În dezbaterea de aseară, Viorica Dăncilă a afirmat că fiul ei era angajat la Curtea de Conturi înainte ca ea să devină premier. În realitate însă, Victor Dăncilă a fost angajat pe postul de consilier al lui Ilie Sârbu, vicepreședinte al Autorității de Audit, pe 29 ianuarie 2018, adică exact în ziua în care mama sa a depus jurământul. 

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a declarat, marți, că nu ea și-a angajat fiul la Curtea de Conturi, precizând că acest lucru s-a întâmplat înainte ca ea să ajungă la Palatul Victoria.

„Nu eu l-am angajat pe fiul meu la Curtea de Conturi, a fost angajat înainte să fiu eu premier. În același timp, vreau să vă spun un lucru. Haideți să nu mai legăm în permanență activitatea copiilor neapărat de părinți. Nu în toate cazurile este valabil. Fiul meu a fost foarte, foarte atacat în ultima perioadă. A avut o vină și pentru faptul că a fost adoptat. A fost tot vina lui. Probabil dacă-l lăsam într-un orfelinat nu avea toate aceste atacuri împotriva lui”, a declarat Viorica Dăncilă.

Potrivit Curții de Conturi, „Victor Florin Dăncilă este angajatul Autorității de Audit, având funcția de consillier în cadrul cabinetului demnitarului – domnul Ilie Sârbu (vicepreședinte al Autorității de Audit), cu contract individual de muncă încheiat pe perioadă determinată 29 ianuarie 2018 – 15 octombrie 2020”, se arată în precizarea pentru g4media.ro din 2 iulie 2019 a instituției.

Imagine

Guvernul Dăncilă a fost învestit oficial pe 29 ianuarie 2019, la ora 19.30, când Viorica Dăncilă și colegii de Cabinet au depus jurământul în ceremonia de la Palatul Cotroceni.

Sursa Foto Precizare Curtea de Conturi: g4media.ro

Comentarii Existente
2019-11-20 10:47:42
Alta data aveai rude mari ,erai facu,acum ai soarta cumnatului și mamei lui Pnta.

Din Intrebarea cu pricina,răzbătea ideea ca statul condus de psd nu ngajază în funcții publice emigranti,fără concurs ,fără competiție politică ,etc.Băieti, dv,administratia americană ,după alegeri ,se reconstituie din toți care au participat la competiție,cu bani sau propagandă,mai ales cu bani.Orban si ai lui,cu emigranții de exemplu,vor sa le dâm sfaturi americanilor ,mai angajati yankei si din opoziție!Ce micime si ce dacă a fost angajat fiul dnei prim ,credeti ca serviciile nu inregistrau convorbirea dacă intervenea.?Trebuia să stea ca dl Orban pe stipenii private ,până primea jobul ?

2019-11-20 11:10:43
Nicolae Simion

Măcar l-a angajat, nu l-a vândut, ca celălalt candidat!

2019-11-20 11:29:38
Chiar dacă doare spune adevarul

Nu eram hotărât cu cine sa votez .Riscam sa votez un candidat care nu spune adevărul prezentand fapte adevărate ca neadevărate ascunzând adevărul.

2019-11-20 16:29:19
Bazavan

Am vazut articolul si incerc sa inteleg unde este conexiunea ? 1/Contractul de munca Victor Dancila (fiul dnei Dancila) a fost intomit ptr. perioada 29 ian.2018 - 15 oct. 2020; 2/Guvernul Dancila a depus juramantul in data de 29 ian. 2019 orele 19,30...? la 1 (unu) an diferenta dupa angajarea fiului ? Nu am vazut prima pagina a documentul scanat si nu se vede data exacta a incheierii Contractului de Munca a lui V. Dancila. Rog clarificati data angajarii fiului V. Dancila. eu nu vad niciun conflict de interese... O zi buna la toti. C.B.

Alte articole din: POLITICĂ