Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un bărbat din Buzău a murit CARBONIZAT, în urma unui INCENDIU PUTERNIC

Saturday, 27 December 2014, 16:41 Sursă: Mediafax

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, localnicii din Vâlcelele au fost cei care au sunat la 112 şi au cerut sprijinul pompierilor, după ce au observat că flăcările au cuprins o gospodărie din zonă.

La faţa locului, s-au deplasat imediat trei autospeciale, două cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La momentul la care pompierii au ajuns la faţa locului, incendiul se manifesta cu violenţă, fiind amplificat de vântul puternic.

Echipele de intervenţie au acţionat rapid pentru localizarea şi stingerea incendiului, fără a avea date dacă în casa cuprinsă de foc se află şi proprietarul.

După stingerea incendiului, pompierii au găsit în locuinţă cadavrul carbonizat al proprietarului casei, un bărbat de 56 de ani, care locuia singur.

În urma incendiului, locuinţa a fost distrusă aproape în totalitate, scăpând de flăcări doar o cameră şi anexele gospodăriei.

Conform specialiştilor din cadrul ISU Buzău, incendiul ar fi izbucnit din cauză că un coş de fum nu ar fi fost protejat corespunzător faţă de materialele inflamabile.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL