Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tragedie la Constanța. Un bărbat s-a împușcat în cap în poligon

Friday, 13 December 2019, 15:03 Sursă: realitatea.net

Un bărbat de 41 de ani s-a împușcat în cap într-un poligon de trageri privat din Constanța. Bărbatul și-a anuțat rudele că se va sinucide, dar nu le-a spus și unde.

O ambulanță și un echipaj de poliție s-au dus la locuința omului, dar nu l-au găsit acolo. Între timp, în poligon, bărbatul a recurs la gestul extrem sub ochii instructorului. Aflat în stare critică, el a fost repede preluat de medici și transportat la spital în comă. Constănțeanul marinar de profesie, este căsătorit și are un copil. 

 Bărbatul este marinar de mai mulți ani și era client vechi al poligonului de trageri. A ajuns la cursuri, a luat 50 de cartușe și un pistol. Alături de instructor a tras 45 de gloanțe. Aflat în spatele bărbatului, instructorul a văzut cum acesta s-a împușcat. 

Bărbatul a fost intubat și a fost preluat pentru transport la spital de un echipaj Smurd C.

Martorii spun că gestul a fost fulgerător. Instructorul a chemat repede ajutoare, însă familia bărbatului sunase deja la 112. Rudele au fost anunțate de bărbat că vrea să își pună capăt zilelor, dar nu și unde se află. Echipajele medicale au mers la casa bărbatului, dar apoi au fost dirijate de către instructor către poligon.

Mai multe informații găsiți și pe realitateadeconstanta.net


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL