Primar cercetat penal, după ce a lovit şi a insultat un tânăr care îl filma

Thursday, 21 November 2019, 20:40, Sursă: Realitatea.NET

Un dosar penal pentru lovirea sau alte violenţe şi distrugere a fost deschis pe numele primarului din Balş, Mădălin Teodosescu, după ce, joi după-amiază, a lovit şi insultat un tânăr şi i-a distrus telefonul.

Adaugă părerea ta

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că evenimentul s-a petrecut pe strada Nicolae Bălcescu din Balş, tânărul depunând plângere la poliţie.

„La data de 21 noiembrie, în jurul orelor 17.00, un bărbat de 33 de ani din orașul Bals, a sesizat prin plângere scrisă faptul că în cursul aceleași zile, in jurul orelor 16.00, in timp ce se afla pe strada Nicolae Bălcescu, din localitate ar fi fost victima unei agresiuni.

Bărbatul a declarat că în timp ce filma pe spațiul public, lângă acesta a venit un barbat de 49 de ani, primarul orasului Bals, care l-ar fi lovit si i-ar fi distrus telefonul mobil.  În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe si distrugere”, a declarat Grigorescu.

Comentarii Existente
2019-11-22 07:10:20
Fara HOTI. JEFUITORI, TRADATORI, CORUPTI in functii publice !!!

Astia sint ciordeii promovati de pisidi peste tot in tara ... analfabeti, incompetenti, ciordaci, incapabili sa reactioneze decent ... le este frica ca actiunile si vorbele ridicole si agresive pe care le fac sa nu fie observate ...

Alte articole din: LOCAL