Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Copil batjocorit de colegi, la școală! Marile vedete i-au luat apărarea

Monday, 11 December 2017, 09:51 Sursă: REALITATEA.NET

Mama băiatului, pe numele ei Kimberly Jones, a povestit într-o postare pe Facebook că tocmai își luase fiul de la școală, pentru că era prea frică să meargă la prânz, alături de ceilalți colegi.

În video, Keaton a povestit că ceilalți colegi îl numesc urât, fac glume pe seama nasului său și îi repetă mereu că nu are prieteni. Copilul a mai povestit că la masă colegii au turnat lapte pe el, i-au pus șuncă pe haine și au aruncat cu pâine în el.

”Care este scopul? De ce găsesc bucurie în a lua oameni nevinovați și a-i umili? Nu este ok!”, a spus Keaton, atunci când mama sa l-a întrebat de ce colegii săi fac asta.

”Oamenii diferiți nu ar trebui să fie criticați. Nu este vina lor. Dacă cineva râde de tine pe seama asta, nu lăsa să te deranjeze”, a mai spus Keaton, în semn de încurajare față de alți copii care sunt victime al fenomenului ”bullying”.

Clipul postat de mama lui Keaton, vineri, a adunat peste 18 milioane de vizualizări, iar oamenii impresionați de povestea băiatului au reușit să strângă aproximativ 29.000 de dolari pentru o viitoare educație a acestuia.

Actorii Chris Evans și Mark Hamill se numărau printre celebritățile care i-au trimis mesaje de sprijin lui Keaton.

”Rămâi puternic, Keaton. Nu-i lăsa să te ”răcească”. Îți promit că o să fie mai bine. În timp ce acești colegi răi de la școala ta decid ce fel de oameni vor să fie în această lume, ai vrea ca tu și mama ta să veniți la premiera noului film Avengers, în Los Angeles, anul viitor?”, a scris pe Twitter actorul Chris Evans, care îl interpretează pe Thor în cunoscuta serie de filme.

Keaton, nu-ți irosi timpul întrebându-te de ce oamenii sunt așa răi. Sunt oameni triști care cred că dacă își bat joc de alții se vor simți mai bine (...). Sunt geloși pentru că ești așa de deștept și frumos”, a scris și Mark Hamill pe Twitter.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL