Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Boris Johnson: Marea Britanie a trecut de vârful pandemiei

Thursday, 30 April 2020, 19:44 Sursă: Realitatea.net

,,Voi prezenta un plan cuprinzător săptămâna viitoare (joi - N.R.), pentru a explica cum putem face ca economia noastră să se repună în mișcare; cum ne putem readuce copiii la școală și cum putem călători la locul de muncă și cum ne putem face viața la locul de muncă mai sigură ”, a afirmat premierul britanic.

Johnson a precizat că ridicarea sau relaxarea unor restricții va depinde de o scădere constantă și consistentă a numărului deceselor, precum și de asigurarea unei rezerve suficiente de teste COVID. În plus, șeful givernului britanic, criticat pentru felul în care a gestionat și a comunicat la începutul crizei, a recomandat purtarea măștii sanitare. ,,Cred că măștile vor fi utile, atât din motive epidemiologice, cât și pentru a le da încedere oamenilor că sunt în siguranță să revină la muncă", a spus Johnson.

Înaintea conferinței din Downing Street 10, presa britanică a vehiculat ipoteza că premierul va anunța prelungirea restricțiilor până în iunie. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-05-01 02:01:57
Donici A.

despre situația din ținutul Secuiesc pot sa spun ca nu poate un copil sa spuie că nu are mama...

2020-05-01 02:02:12
Donici A.

despre situația din ținutul Secuiesc pot sa spun ca nu poate un copil sa spuie că nu are mama...

2020-05-01 04:19:01
Kidal

Ce aberații spun ai voștri acolo... uite în ungaria aici e voie să ieșim, nu avem nevoie de declaratii si alte idiotenii...

Alte articole din: ACTUAL