Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bill Cosby şi Roman Polanski excluşi din Academia Americană de Film

Friday, 04 May 2018, 09:35 Sursă: REALITATEA.NET

"Consiliul de guvernatori al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice s-a reunit marţi seara şi a votat excluderea actorului Bill Cosby şi a regizorului Roman Polanski din rândul membrilor săi, în conformitate cu (noile) sale standarde de conduită", a explicat într-un comunicat Academia.

"Consiliul continuă să încurajeze standardele etice care impun membrilor să se conformeze valorilor sale privind respectarea demnităţii umane", se adaugă în comunicatul instituţiei, care a promulgat un nou cod de conduită în luna decembrie, destinat limitării hărţuirii în industria cinematografică.

Bill Cosby, o personalitate extrem de îndrăgită de americani şi de publicul din întreaga lume pentru personajul său întruchipând un tată ideal în "Cosby Show", a fost găsit vinovat, la 26 aprilie, de agresiune sexuală asupra fostei jucătoare de baschet Andrea Constand şi riscă acum, la 80 de ani, o pedeapsă de 30 de ani de închisoare. De asemenea, alte peste 50 de femei l-au acuzat pe Cosby că le-ar fi agresat - în unele cazuri faptele reclamate datând de peste 30 de ani.

Mai multe detalii, puteţi citi AICI.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL