Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce spune Anca Serea despre divorţul de Adi Sână

Tuesday, 23 October 2018, 12:32 Sursă: REALITATEA.NET

Aceste discuţii s-au născut după ce Anca nu şi-a însoţit soţul la un eveniment de familie, dar au infirmat informaţiile.

"A fost un moment ciudat pentru că Anca a plecat de acasă în ziua botezului să își facă părul și eu am plecat cu Noah la biserică. A rămas și fără baterie și i s-a făcut și rău. Stăteam în fața bisericii și încercam să o sun pe Anca. A fost ciudat", a spus Adi Sână, la Răi Da’ Buni, preluat de click.ro.

"Am aflat destul de târziu despre această știre bombă din ziare. Nu m-a deranjat, Adi nici nu știa. M-a deranjat mai degrabă faptul că am considerat că am dreptul și eu la o opinie. Au speculat o chestie, dar nu m-a sunat nimeni să mă întrebe. Mi se întâmplă frecvent să nu am baterie la telefon, nu este o prioritate, atât timp cât știu că copiii mei sunt bine. Adi e mereu în siguranță pentru că eu sunt îngerul lui păzitor și sunt mereu alături de el. Eu am avut ceva probleme de sănătate, am niște episoade, din păcate, dar nu e nimic grav și mi s-a făcut rău în ziua botezului”, a completat Anca Serea, cea care este mamă a 5 copii.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL