Accident grav, la intrarea în Cluj! Minoră lovită pe trecere de un cetăţean german, de 82 de ani

Saturday, 07 December 2019, 22:11 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă seara, la intrarea în Cluj-Napoca, în satul Sânnicoară.

O tânără de 17 ani este în stare gravă, după ce a fost lovită de un autoturism, chiar pe trecerea de pietoni. La volanul maşinii se afla un cetăţean german în vârstă de 82 de ani.

"Conducătorul auto, un cetăţean german, de 82 de ani, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei tinere de 17 ani, din Bobâlna, judeţul Cluj, care se afla în traversare regulementară, de la stânga spre dreapta față de sensul de deplasare a autoturismului, a acroșat-o cu partea din față și a oprit la aproximativ 100 de metri după producerea impactului. Şoferul nu se afla sub influența  alcoolului. Traficul nu a fost afectat. Victima a fost transportată  în stare gravă  la UPU 1", a transmis IPJ Cluj, scrie realitateadecluj.net.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-07 23:37:09
Peter Thompsn

Vinovat de aceste accidente sunt tot guvernanţi. De ce? Pentrucă pe trecerea de pietoni ei au prioritate, iar pe acel drum circulă autovehicule conduse ca în cazu de faţă, un bătrîn de o 100 de ani, un vehicol de 2-4-10-20 de tone care ar putea să fie defect, iar la volan poate fi un individ fără pregătire, cu permis de conducere primit cadou de la poliţie contra cost, un hoţ care a furat vehicolu, unul care înainte de a se urca la volan a golit o sticlă de JOHNNIE WALKER şi este în stare de ebrietate, etc.etc., fapt pentru care tineri nu sunt informaţi, în plus de asta, la fiecare trecere de pietoni, trebuie să fie o plăcuţă scrisă, să ceară pietonilor să se asigure înainte de a se angaja în traversare, nu să pună un druc de beton de 10 cm care nu ajută cu nimic, doar umple buzunarel politicenilor cu euro, şi distrug sistemul de direcţi al autovehicolelor etc. În final,... pentru această funcţie de Ministru Transporturilor trebuie numită o persoană bine pregătită în domeniu.

Alte articole din: SOCIAL