Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

5 obiecte pe care experţii în FENG SHUI nu le au niciodată în casă, pentru a nu atrage GHINIONUL

Monday, 03 July 2017, 09:51 Sursă: REALITATEA.NET

Aceasta a vorbit despre 5 lucruri pe care un expert Feng Shui nu le-ar păstra niciodată în casă:

Obiecte stricate. Respectaţi-vă casa! Dacă un obiect are o importanţă deosebită pentru tine, ar trebui reparat imediat. Văzând zi de zi un articol deteriorat vei avea o stare de tristeţe. Recent am aruncat o chitară la care ţineam extrem de mult. Nu mai putea fi reparată, după ce copilul meu a rupt-o. Am mulţumit pentru bucuria pe care mi-a oferit-o şi apoi am lăsat-o să plece.

Colţuri ameninţătoare sau obiecte ascuţite. Nu expuneţi coarne de animale, cuţitele, candelabre spinoase, obiectele proeminente, paturi cu marginile ascuţite, piese de mobilier plasate în aşa fel încăt să vă loviţi deseori de acestea, obiecte grele deasupra patului sau canapelei sau colţurile goale. În feng shui, colţurile din casă ar trebui să fie ascunse, aşa că puneţi un obiect, un corp de mobilier sau o plantă pentru a echilibra energia prea puternică a acestora.

Apă în colţul dragostei. Dacă sunteţi într-o relaţie stabilă pe care doriţi să o păstraţi, evitaţi să puneţi flori, o fotografie sau un tablou care ilustează imagini cu ape, fântâni decorative, oglindă, uscător de rufe, baia sau toaleta în colţul dragostei. Pentru a identifica poziţionarea colţului dragostei puteţi utilize o hartă bagua. Uneori nu puteţi schimba poziţionarea băii în casă, însă există remedii precum uşa cu oglindă care nu permite energiei să pătrundă. Dacă nu sunteţi într-o relaţie, plasarea unui simbol de apă în această zonă este considerată a fi o modalitate bună de a atrage iubirea în viaţa voastră. Nu uitaţi să îndepărtaţi simbolul pentru a păstra relaţia în armonie.

Cei 4 distrugători ai energiei.

O scară în fața ușii principale, un coridor foarte lung care duce către dormitor, grinzile deasupra patului, o linie dreaptă care duce de la ușa din față la ușa din spate pot cauza pierderi și oportunități ratate.

Obiecte nepermise în dormitor. Alegeţi culori neutre în dormitor, evitând pereţii albi sau nuanţele luminoase. De asemenea, aş recomanda să staţi departe de oglinzi mari (mai ales dacă oglindesc patul), picturi şi obiecte grele deasupra patului, fotografii sau tablouri cu oameni singuri şi obiecte proeminente. Întrebaţi-vă mereu ce vă sugerează obiectele din jurul vostru. Vă îmbogăţesc sau vă otrăvesc starea de spirit?

Sursa: adevarul.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL