Rusalii 2018: câte zile va dura minivacanţa de la finalul lunii mai

 
Rusalii 2018
Rusalii 2018

Rusalii 2018. La finalul lunii mai, bugetarii se pregătesc de o nouă minivacanţă!Rusalii 2018. În acest an, sărbătoarea Rusaliilor va fi pe  27 şi 28 mai (luni), astfel că data de 28 mai va fi liberă, cel puţin pentu bugetari.

În plus, la sfârşitul lunii există două zile lucrătoare libere decretate în mod legal, stipulate în Codul Muncii: Sărbătoarea de Rusalii, 27 şi 28 mai (luni), plus ziua de 1 iunie (vineri).

Rusalii 2018. Dacă Guvernul ar fi creat o punte între cele două sărbători, se crea o săptămână întreagă nemuncită în România, situație fără precedent.

Rusalii 2018.  Zvonurile din presă, spuneau, zilele trecute, că se va oferi bugetarilor cea mai mare mini-vacanță pe care un guvern a dăruit-o vreodată - era vorba tocmai de zilele de 29, 30 și 31 mai care vor face punte între sărbătoarea de Rusalii, 27 și 28 mai, zile libere prin lege și 1 iunie tot liberă prin lege. Astfel, elevii și bugetarii ar fi beneficiat de o vacanță de 9 zile, de sâmbătă, 26 mai, până duminică, 3 iunie, inclusiv. 

Însă, aceste zvonuri nu s-au confirmat, zile libere urmînd să fie 28 mai şi 1 iunie. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Bogdan
14 May 09:23
Zilele "cadou" s-au recuperat de fiecare dată prin efectuarea de ore suplimentare în cursul săptămânii și cu sâmbete lucrate, așa că nu e nici un cadou!!!!! Doar că asta nu spune nimeni.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?