Povestea tulburătoare a câinelui care așteaptă de 900 de zile să fie adoptat

 
Povestea tulburătoare a câinelui care așteaptă de 900 de zile să fie adoptat
Povestea tulburătoare a câinelui care așteaptă de 900 de zile să fie adoptat
Povestea tulburătoare a câinelui care așteaptă de 900 de zile să fie adoptat Povestea tulburătoare a câinelui care așteaptă de 900 de zile să fie adoptat Povestea tulburătoare a câinelui care așteaptă de 900 de zile să fie adoptat

Sam și-a petrecut aproape 3 din cei 8 ani de viață așteptând să fie primit într-o familie. Soarta a făcut ca bietul cățel să fie adoptat în câteva rânduri, dar ghinionul l-a urmărit de fiecare dată.

Un câine adorabil, din Marea Britanie, are o poveste de viață impresionantă. La 8 ani, Sam încă mai speră la o familie.

Câinele a fost adoptat de câteva ori, însă soarta pare să-i fi jucat de fiecare dată câte o festă.


Sam a ajuns la adăpost undeva în 2014. În 2016, a fost adoptat pentru prima dată însă, după numai 6 luni, stăpânul său a murit, așa că bietul de el a fost adus înapoi.  

Au urmat alte două adopții, dar Sam s-a întors de fiecare dată de unde a plecat. Și nu din vina sa, spun îngrijitorii de la adăpostul unde se află acesta. De fiecare dată, "circumstanțe de familie" i-au încurcat "planurile".

"Sam n-a făcut niciun rău. Atât că s-a aflat, de fiecare dată, în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. Este un câine jucăuș, extrem de afectuos și iubește copiii. Trebuie să găsim pe cineva care să aibă grijă de el. Merită asta! Merită o casă minunată", a spus Karen Rickards, managerul adăpostului de animale.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, cum arată cățelul. Imaginile sunt adorabile!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?