PMP, migrare ”masivă” către PSD: Vrem ca vocea noastră să conteze. Tomac: A plecat un singur om

 
PMP, migrare masivă către PSD
PMP, migrare masivă către PSD

Conducerea centrală a Organizaţiei Tineretului Partidului Mişcarea Populară (PMP) și majoritatea membrilor ei s-au alăturat PSD, au anunțat miercuri social-democrații. Președintele executiv al PMP susține, însă, că din partid a plecat către PSD un singur om.PMP s-a mutat la PSD. Toată conducerea centrală şi majoritatea membrilor Organizaţiei Tineretului Partidului Mişcarea Populară au decis miercuri, 2 mai, de Ziua Naţională a Tineretului, să se alăture PSD, se arată într-un comunicat al PSD.

În PMP n-au reușit să promoveze interesele și drepturile tinerilor așa cum și-ar fi dorit, susțin tinerii din Mișcarea Populară care au ”migrat” spre social-democrați.

"Am vrut ca, de Ziua noastră naţională, vocea noastră, a tinerilor, să se facă auzită. Am intrat şi ne-am implicat în politică pentru ca interesele şi drepturile tinerilor să fie promovate. Nu am reuşit să facem foarte mult în acest sens în cadrul Partidului Mişcarea Populară. De aceea, în mod firesc, ne-am îndreptat către PSD, partidul care până acum a luat cele mai multe decizii în favoarea tinerilor şi în care noile generaţii au cele mai mari şanse de a accede în funcţiile publice. Vrem ca vocea noastră să conteze, iar argumentele noastre să fie auzite. Sperăm, credem şi ne dorim să avem un viitor cât de bun se poate în ţara noastră. Locul nostru este în partidul în care putem construi, în care putem realiza cu adevărat ceva pentru tineri", a declarat Gabriel Popa, fostul preşedinte al OT PMP, citat în comunicat.

Conform social-democraților, alături de fostul lider al tineretului PMP au ales să vină la PSD "majoritatea conducerii centrale şi membri ai organizaţiei de tineret a PMP din întreaga ţară".

Tomac: E fake news. A plecat un om

”Cum e să fii tânăr și să te bucuri că ai ajuns într-un partid condus de Daea? Credeam că doar oile au priză la acest tip de a face politică, dar se pare că și unii cârlani au lipici la Daea. Una peste alta, e fake news. De la PMP a plecat un om care a decis că e mai bine să stea în poze lângă Daea, în PSD.

Tinerii noștri au congres pe 2 iunie și acolo veți vedea cei mai valoroși tineri din politică, pe cei care cred în PMP!”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

 

Traian Băsescu, răspuns uimitor când a fost întrebat dacă are "acoperiţi" în PMP

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?