Klaus Iohannis, mesaj important către cei care protestează

 

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat că este importantă atitudinea civică a românilor pentru a-i "readuce pe guvernanţi cu picioarele pe pământ"."Oamenii sunt în stradă pentru că sunt nemulţumiţi, iar mesajul meu pentru ei este foarte clar: este importantă atitudinea civică pentru a-i readuce pe acesşti guvernanţi cu picioarele pe pământ", a precizat preşedintele Iohannis.

"Am impresia de multe ori că ne afundăm, aşa, într-o gaură de antieuropenism, de diletantism, de populism din care o să ieşim din ce în ce mai greu", a completat şeful statului.

Protest uriaș în București: "Vream Europa, nu dictatură!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
amar
13 May 13:59
Dl. Iohannis ce tot atâta scoţi lumea în stradă , dacă echipa Dragnea se ţine de cuvânt pentru o guvernare bună şi cu rezultate bune fără să ţină cont de parteneriat aşa cum a făcut PNL , PDL ŞI USR care nu avem încredere în ei fiid cu toţii mincinoşi şi care întoarce adevărul şi realitatea pe dos , tergiversând forme exprimări cele mai odioase înegrind adevărul cu sloganele lor mincinoase în stradă .nişte mojici ce le curge mucii pe stradă după puturoşenie care o doresc toţi cei din stradă .Vor să trăească pe banii noştri . Puturoşi nu vor să lucreze ..Vine în stradă şi strigă ca prostul contra acestui regim care ne dă banii la pensie şi salarii şi care noi l-am ales prin voturi zdrobitoare ca să alungăm toate atrocităţile care ne sunt înpotrivă . Mafioţi vor bani cei mulţi să ne lase săraci (oamenii răi )nu ne vrea bine .Nu aveţi voie să puneţi oameni în stradă plătiţi .Faceţi costuri foarte mari .Noi vă acuzăm . De ce eşti înpotriva guvernului ,dacă noi l-am ales . Instigaţi cu furci şi topoare .Ce se întâmplă , ce faci în cazul de faţă .Eşti Preşedinte s-au te ascunzi . Ce minciună ce curaj când el a adus acele persoane în stradă .Spune cât a costat .
Răspunde
0 0
Dan
13 May 09:47
Ce facem tovarase presedinte cu cele 6(sase) case ??????????????????????????????????? MEDITATI, MEDITATI, MEDITATI !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?