Imagini terifiante, în Argentina! Misterul vițelușului-mutant cu față de OM. Cum arată creatura

 
Imagini terifiante, în Argentina. Un vițeluș-mutant cu față de OM a șocat! Cum arată creatura
Imagini terifiante, în Argentina. Un vițeluș-mutant cu față de OM a șocat! Cum arată creatura
Imagini terifiante, în Argentina. Un vițeluș-mutant cu față de OM a șocat! Cum arată creatura Imagini terifiante, în Argentina. Un vițeluș-mutant cu față de OM a șocat! Cum arată creatura Imagini terifiante, în Argentina. Un vițeluș-mutant cu față de OM a șocat! Cum arată creatura

Caz șocant, în Argentina! Mai multe fotografii cu un vițel-mutant au apărut pe Internet. Imaginile au devenit virale și le poți vedea în GALERIA FOTO. Atenție, pozele sunt șocante și te pot afecta emoțional!

Câțiva fermieri din Argentina au avut un șoc în momentul în care și-au dus vitele la păscut. Acolo, au găsit un vițel care avea un cap ieșit din comun: bietul animal aducea, mai degrabă, cu un pui de om.

Mutantul a fost găsit pe pășunea din apropierea unei ferme. Când au ajuns la el, animalul încerca să se hrănească, dar era prea slăbit. Șocați, fermierii au apucat să filmeze câteva secunde animalul care, potrivit acestora, se lupta să trăiască.


Vițelușul se născuse cu un nas mic și o gură care lăsau impresia unui cap de om.

După câteva ore, bietul animal a murit. Nu avea cum să supraviețuiască. Potrivit unui medic veterinar care a văzut ciudățenia, vițelușul se născuse cu o malformație a craniului care îl făcea să semene cu un om.

Imaginile au devenit virale și le poți vedea în GALERIA FOTO. Atenție, pozele sunt șocante și te pot afecta emoțional!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?