DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom: veste bună

 

DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone şi Telekom, adică operatorii în telecomunicaţii au primit o veste bună pentru ele. De altfel, şi alte companii sunt avantajate.

DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone şi Telekom au aflat că au parte de o veste foarte buna astazi la aproape o luna din momentul in care OUG 114/2018 a fost data de catre Guvernul Romaniei, ea venind de la Parlament Romaniei, scrie idevice.ro. Mai exact, un document in care se explica procedura de adoptare tacita a OUG 114/2018 spune ca procedura va avea loc abia dupa 1 februarie, cand se termina vacanta parlamentara, deci reprezentantii Digi Mobil, ai operatorilor, si ai altor industrii, vor putea incerca sa scape de ea.

Detalii despre DIGI RCS-RDS, Vodafone şi Orange

Citiţi şi:

RCS & RDS, anunţ bombă. Sunt vizaţi toţi abonaţii. Se schimbă tot!

Taxa respectivă înseamnă pentru DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone şi Telekom o contribuție bănească percepută de la companiile licențiate din domeniul energiei electrice, domeniul energiei electrice şi termice în cogenerare şi domeniul gazelor naturale. Aceasta este de 2% din cifra de afaceri realizată de aceste firme din activitățile licențiate. Companiile de telecomunicații vor plăti o taxă de 3%. În domeniul gazelor, Guvernul a aprobat plafonarea prețului la 68 de lei pe MWh timp de 3 ani.

Citiţi şi:

GOOGLE, amendă uriaşă

ANCOM este de partea DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone şi Telekom: o considera contrara legislatiei comunitare, deci probabil se va merge pe aceasta idee, mai ales ca si in domeniul bancar exista aceeasi opinie.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?