Cozmin Gușă: "Românii s-au săturat de actuala clasă politică. E timpul pentru forțe proaspete!"

 
Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă a declarat, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV că românii simt nevoia de a schimba clasa politică, pentru că drama politică de la noi se prelungește de 20 de ani. "Politicienii sunt tot aici, tot aceiași, numai că și-au schimbat mingea între ei, dar tot la conducere sunt", a spus Gușă.

Consultantul politic Cozmin Gușă a declarat, la Realitatea TV, că rezultatul sondajului arată că românii s-au săturat de actuala clasă politică, ce se zbate în mocirlă de peste 20 de ani.

Datele din sondaj sunt îmbucurătoare și arată o anumită maturitate a oamenilor. Cerința ca pe listele partidului sa fie doar oameni care și-au demonstrat capacitățile înseamnă că românii s-au săturat de actuala clasă politică.

Este cel mai reprezentativ sondaj, pentru că a fost făcut la omeni acasă, deci o modalitate mult mai profesionită decăt un exitpoll sau un sondaj telefonic. Este un rezultat aproape incredibil. Suntem simpatici și de încredere, dar sondajul arată și nevoia de a schimba clasa politică, pentru că drama politică de la noi se prelungește de 20 de ani. Politicienii sunt tot aici, tot aceiași, numai că și-au schimbat mingea între ei, dar tot la conducere sunt.

Romanii cer oameni profesioniști, vor aveaparte de ei. Vor orientare de centru? Vom avea! Vor să nu ne aliem cu alte partide? Nu ne vom alia cu alte partide!

Ultimii ani au fost cu schimbări succesive de guverne, de președinte, în care am sprat, dar care apoi nu a confirmat. Am avut o nouă speranță în guvernul tehnocrat, al lui Dacian Cioloș. Dar n-a facut nimic! Mai rcent, românii s-au confruntat cu schimbările a trei guverne, până am ajuns la nivelul minim, cel al lui Dancilă, plus marea corupție a politicienilor. Marile figuri politice de la noi sunt și mari corupți. Băsescu a intrat și el în horă, în dosarul alegrilor din 2009, iar Tăriceanu speră intr-o prescriere in dosarul Microsoft. Dragnea va veni iar cu valize de dovezi împotriva președintelui, și tot așa, spectacolul continuă.

Noi inființăm partidul Realitatea pentru că vrem să aducem oamenii care pot salva țara de la faliment.

Luptăm pentru libertatea de expirmare a cetățenilor și a jurnaliștilor, pentru oamenii de afaceri care au fost arestați, pe bune sau nu. Totuși, capitalul național trebuie păstrat!

Vom lupta împotriva baronilor. Vrem oameni care nu urmăresc să ajungă în politică doar pentru îmbogățire, iar cand ajung acolo sus își pună oamenii lor în poziții cheie, care, evident, vor să se îmbogățească și ei”, a încheiat analistul politic Cozmin Gușă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
ioan
17 Nov 02:51
Pai parca ai mai facut tu un partidulet cu prospaturi , vicep sandru sau cum o cheama, guraliva nevoie mare la televiziunea ta !!Si ce ati facut ? r....praf !!! NU te mai lua de altii care totusi au realizat cat de cat cate ceva, cu toate piedicile puse de PiSDisti, fara a fi scoliti pe banii lui Soros in Americuta !!!!chiar daca abia trec pragul electoral . Tu stateai la 1%, Ha ha!!!
Răspunde
0 0
Brigitta
11 Nov 11:19
Profesionistii nu fac politica.Nu au timp.Isi vad de profesie.Politicienii fac politica.Ambele categorii sunt necesare cu conditia dovedirii ca,sunt bine pregatiti( diplome autentice,experienta) si potriviti in domeniile lor,...incepand de la banala exprimare ( macar!) in limba romana.Tot asa,ambele categorii ar trebui sa fie apte psihic ( evaluati de experti la modul real!).
O "asanare"eficienta ar fi daca pe langa CV-uri( adeseori,"cosmetizate"),cazier judiciar curat ( nu,curatat!) ar fi obligatorie si evaluarea psihiatrica,si un cazier politic,si un test de limba romana ( si limba engleza).Bun/relevant ar fi si un atestat patriotic.Si,o perioada de proba pana la investirea pe termen lung...ca sa dovedeasca in fapt,vorbele si promisiunile de la inceput.Adica,totul curat,la vedere si probat.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?