Blocaj pe linia tramvaiului 41, vineri dimineaţă, din cauza zăpezii - FOTO

 
 Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 blocată
 Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 blocată
 Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 blocată  Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 blocată  Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 blocată

Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 a fost blocată, vineri dimineaţă, din cauza zăpezii.

"La capăt de linie Piaţa Presei un tramvai defect, cu salvare ruptă, blochează pe ambele sensuri linia 41", se arată într-o postare a RATB, pe Twitter.

După ce tramvaiul defect a fost retras, circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost reluată.

"Nu a fost necesară linie navetă", a precizat RATB.

Comunicatul RATB:

RATB a acționat şi acţionează în continuare cu soluții anti-înghețpentru asigurarea accesului pe liniile de tramvai, la macazuri, precum și la refugiile de tramvai. Pentru îndepărtarea zăpezii de pe refugii au fost angrenați 353 salariați.

Totodată, au fost mobilizate echipele pentru verificarea și menținerea în stare de funcțiune a rețelelor de contact pentrutramvaie și troleibuze.

RATB a acționat cu 22 de utilaje de deszăpezire și 44 de angajați, fiind pregătită să intervină pentru înlăturarea efectelor vremii nefavorabile cu 1.131 salariați, 207 vehicule și utilaje, precum și cu rezerve suficiente de sare, nisip și soluții anti-îngheț.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?