Avionul prăbușit în Etiopia. Un martor a povestit detalii șocante dinainte de prăbușire

 

Un avion Boeing 737 Max 8 ce aparține Ethiopian Airlines s-a prăbușit duminică, nicio persoană din cele 157 aflate la bord nu a supraviețuit. Nouă martori au declarat că au văzut exact cum avionul s-a prăbușit la 6 minute de la decolarea de pe aeroportul din Addis Ababa Un martor a declarat că avionul a scos un fum uriaș, apoi s-a auzit un zgomot puternic și când a venit în contact cu solul.

Gebeyehu Fikadu, în vârstă de 25 de ani, citat de CNN se afla la strâns de lemne cu alți localnici când a văzut întreg accidentul.

"Eram pe munte, când am văzut un avion uriaș într-un nor gros de fum. S-a auzit un zgomot puternic, au fost aruncate bagajele și a izbucnit un incendiu.", a povestit martorul.

"Înainte de prăbușire avionul se mișca greu în fum și s-a auzit un sunet ciudat", a mai spus martorul.

Experții în aviație au declarat că viteza verticală instabilă era neobișnuită, iar avioanele trebuie să aibă o urcare constantă.

Avion Boeing 737 cu 157 de pasageri, prăbușit. Nu sunt supraviețuitori. FOTOAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?