11.000 de savanți au declarat "stare de urgență" pe Pământ

 
Avertisment privind starea de urgență climatică
Avertisment privind starea de urgență climatică

Oamenii de știință din întreaga lume și-au unit forțele pentru a declara o "urgență climatică globală", potrivit BBC News.

În total, 11.000 de oameni de știință din 153 de țări și-au unit forțele pentru a face declarația fără precedent.

Grupul savanților spune că avem nevoie de schimbări profunde și de durată conduse de guverne, altfel ne vom confrunta cu „suferințe umane nespuse".

Scrisoarea dramatică, susținută și avizată de peste 11.000 de oameni de știință și experți din toate țările, lansează astfel un avertisment puternic cu privire la consecințele reale și devastatoare ale abordării actuale privind modificările climatice.

Grupul de savanți a făcut o serie de observații înfricoșătoare cu privire la lipsa de acțiuni luate de guverne și companii și transmite că este în joc „soarta umanității".

Scrisoarea se încheie cu o chemare la transformări dramatice în modul în care funcționează în prezent societatea globală, ca să avem o șansă împotriva "bombei climatice".Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?