Google te pregătește să faci față celebrelor teste de angajare

Friday, 10 January 2014, 01:37 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Google a lansat la sfarsitul anului trecut Helpouts, un serviciu online de consultanta, prin intermediul caruia utilizatorii pot primi sfaturi de la profesionisti in diverse domenii, gratuit sau in schimbul unei taxe. Serviciul oferă sfaturi în opt domenii, printre care se numără si Educatie si Cariera, scrie hipo.ro.

Serviciul Helpouts ofera sprijin tuturor utilizatorilor, in 8 domenii de activitate, prin intermediul consultantei video: Arta si Muzica, Computere si Electronice, Gastronomie, Educatie si Cariera, Moda si Frumusete, Fitness si Nutritie, Sanatate, Casa si Gradina. In viitorul apropiat, platforma Helpouts va fi dezvoltata, pentru a oferi consultanta si in alte domenii de activitate.

Platforma pune in contact un utilizator care doreste sa afle anumite informatii sau care este pasionat de un anumit domeniu cu un internaut care ii poate oferi raspunsul la intrebari sau sfaturi de care are nevoie. De asemenea, potrivit Google, companii precum Sephora, Weight Watchers si Rosetta Stone vor oferi consultanta prin intermediul Helpouts.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Cariere