Traian Băsescu vrea reevaluarea MCV-ului pentru România. Vezi care sunt argumentele fostului președinte

Monday, 10 February 2020, 21:25 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Băsescu a mai vorbit și de raportul MCV din 2019. Fostul președinte a cerut reevaluarea documentului, acuzând partidele politice că au adus informații false grupurilor politice din Parlamentul European. Băsescu mai spune și că unul din obiectivele sale din postura de europarlamentar este și acela al reevaluării României din punctul de vedere al Justiției.

Europarlamentarul Mișcării Populare a mai afirmat că în forul legislativ s-a discutat despre eliminarea noxelor din atmosferă până în 2050, avertizând despre riscurile pe care le presupune acest proces. Băsescu a oferit ca exemplu cazul minelor închise din Valea Jiului, care reprezintă din punctul său de vedere un dezastru ecologic.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-11 01:25:37
Paine si circ in Romanica

Stie din proprie experienta martalogul asta basit.

2020-02-11 05:44:57
Dar cu Parchetul UE nu va ardeti ,boieri dv ,ca oameni sunt de două feluri ,buni si soferi !

Noul impărat ,Galba ,l-a grațiat pe Nero si i-a trimis-prin curieri călare .Dar Nero a exclamat multumit „Prea tăeziu,prea tărziu ! Fusese ajutat de un prieten să înfigă cuțitul ,ca a observat ca procedeul sinuciderii era durerosDupa ce ati vândut țara la bucată ,vreti sa recuperați cenusa .Prea târziu !

2020-02-11 10:40:22
borfasi

Asta e tare nerusinat si tupeist ,dupa ce a pacalit lumea cu tepele lui din Piata Victoriei si a imbobatit-o pe Udrea si si pe toti ai lui de au acum mosii mai vine in fata tarii vezi doamne are grija de soarta Romaniei . Nu-l mai bagati in seama pe betivul asta caci atunci sunteti complici.

Alte articole din: Ultimele Stiri