Coronavirus - România: 1815 de cazuri confirmate

Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră despre criza de vaccin antigripal

Wednesday, 19 February 2020, 10:53 Sursă: Realitatea.NET

El a precizat că la Ministerul Sănătăţii a avut loc o întâlnire pentru a se stabili necesarul de doze de vaccin antigripal.

Potrivit lui Victor Costache, în actualul sezon, se înregistrează cel mai mic număr de decese provocate de gripă din ultimii ani. 

Victor Costahe a vorbit despre cazul medicului Mircea Beuran, în timpul audierii sale în Comisia de Sănătate.

"Haideţi să lămurim o dată pentru totdeauna. Demiterea din funcţia de şef de secţie a domnului profesor Beuran nu îmi aparţine. Probabil, cunoaşteţi foarte bine modul în care funcţionează spitalele publice din România. Domnul profesor Beuran a fost demis de către manager. Ministrul Sănătăţii nu poate demite nici măcar un medic din spital, darămatie un şef de secţie. Nu poate demite nici măcar managerul, el răspunde în faţa unui Consiliu de Administraţie. Domnul profesor Beuran a fost demis de managerul Spitalului Floreasca. Dacă aţi urmărit declaraţiile mele publice, niciodată nu l-am acuzat. Am spus că este o anchetă în curs şi aşteptăm rezultatele anchetei", i-a spus Victor Costache lui Șerban Nicolae.

Ultimii cinci miniştri propuşi pentru a face parte din Guvernul Orban II vor fi audiaţi, astăzi, în comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului

Potrivit programului aprobat de Birourile reunite ale Legislativului, miercuri, în ultima zi de audieri, sunt aşteptaţi în faţa deputaţilor şi senatorilor Adrian Oros - ministrul propus al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (ora 9,00), Victor Costache - ministrul propus al Sănătăţii (10,00), Marcel Boloş - ministrul propus al Fondurilor Europene (12,00), Violeta Alexandru - ministrul propus al Muncii (13,00) şi Lucian Bode - ministrul propus al Transporturilor (ora 15,00).

 

 

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ