De ce Cristina Țopescu a vrut să fie incinerată 

Wednesday, 15 January 2020, 09:12 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, în casă, duminică seara. Jurnalista se pare că murise în jurul Anului Nou.

Prietenii și admiratorii Cristinei Țopescu își pot lua, mieruri, rămas bun de la ea și îi pot aduce un ultim omagiu. De la ora 14:00, sicriul jurnalistei va fi depus la capela cimitirului Bellu. Joi, va fi incinerată, conform propriei dorinţe, la Crematoriul Vitan Bărzeşti. 

Familia Cristinei Țopescu a anunțat, printr-un comunicat de presă, că îi roagă pe cei prezenți să respecte decența și discreția în aceste momente grele. 

Într-o postare pe Facebook, cea care-și spune Diana Maria, vecină și prietenă a Cristinei Țopescu, a spus: "Cristina era foarte liberală în opțiunile ei religioase. Credea în Dumnezeu, se ruga, dar a fost dorința ei, și toți prietenii știau asta, că își dorește să fie incinerată. Cristina credea în Dumnezeu. Pentru ea, Dumnezeu era peste tot."

DRAMA neștiută a Cristinei Țopescu. Băncile i-au luat casa din cauza datoriilor

Reamintim că jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită decedată în locuința sa din Otopeni, după ce o vecină a sunat la 112 și a anunțat autoritățile că nu a mai văzut-o de o bună perioadă de timp. Jurnalista avea 59 de ani. 

 

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-15 14:02:53
Andrei

Şi eu doresc să fiu "prăjit". Primo ca să fiu sigur ca sunt mort :), secundo că nu am loc de veci aşa că pot sta într-o debara. Din nefericire soţia mea nu este de acord cu soluţia mea, mai ales cu împrăştierea cenuşii mele în mare, are o altă viziune. Sper să mă odihnesc pe valuri.

Alte articole din: LIFESTYLE