Cristina Țopescu. De ce NU a căutat-o nimeni trei săptămâni

Tuesday, 14 January 2020, 10:48 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Într-o postare video pe Facebook, prietena Cristinei Țopescu, cea care a sunat la 112 pentru a anunța dispariția acesteia, a făcut mai multe declarații cutremurătoare. 

Femeia, care-și spune Diana Maria, explică de ce, vreme de trei săptămâni, nu a vorbit cu Cristina Ţopescu: "Cristina îşi găsise serviciu, era fericită. Era un fel de mini club între vecine. Mă intreba: ai văzut-o pe Cristina? „Nu am văzut-o din data de 19. (...) Stai s-o sun şi eu”. Telefoanele sunau în gol. Am conchis că e posibil să fie supărată pe noi pentru că nu ii făcusem o invitaţie expres de sărbători. (...) Nu mi-am fcut griji pentru că o vedeam activă pe Whatsapp, pe Facebook. Am vorbit cu Ina (...) relaxat. Nu ne ţineam în chingi, erau lucruri relaxate. Am dat o raită, căţeii se vedeau, dar nu părea nimic suspect. Dumincă însă, când am sunat iarăşi, i-am trimis mesaje, îi lăsasem şi un bilet în uşă. Nu am primit niciun răspuns. (...) Cristina nu avusese probleme de sănătate majore, analizele erau ok. Eu ţipam „Cristina!”. Ina, prietena noastră comună a spus că poate a plecat în străinătate”.

Abia după ce a aflat că de 2 săptămâni nu mai luase mâncare pentru câini, s-a uitat în curte ulterior şi a văzut că doi câini sunt căzuţi, iar atunci a sunat la 112. După ce au venit echipajele de intervenţie, au forţat uşa, au aprins luminile şi au văzut că e moartă.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-14 17:40:46
Costel

În loc să crească căini mai bine creștea un copil abandonat si era un lucru caritabil mai nobil decăt ce făcea Cristina.

Alte articole din: LIFESTYLE