Super pisicile care au ajuns în Cartea Recordurilor: Cum arată pisica cu cea mai lungă coadă din lume sau cea mai înaltă pisică de pe Pământ Pisicile dețin un loc special în inimile noastre, iar mulți oameni le iubesc pentru personalitatea lor independentă și atitudinea jucăușă. Dintre acestea, unele pisici au făcut o impresie puternică în lumea recordurilor datorită dimensiunilor lor incredibile și a trăsăturilor lor neobișnuite.
Pisicile cred că stăpânii sunt părinții lor. S-a dovedit științific Dacă vă adresați pisicii cu "Hai la mama (sau) la tata!", să știți că nu sunteți departe de adevăr. Un studiu recent a stabilit că felinele își percep stăpânii ca pe părinți, la fel cum și oamenii dezvoltă față de ele un soi de atașament care poate fi comparat cu un comportament părintesc.
Cine sunt animalele care ar putea vedea spirite. Capacitatea patrupedelor de a percepe lumina UV i-a uimit pe cercetători Cu toții știm că animale precum câinii și pisicile au abilități senzoriale superioare nouă, oamenii, în special când vine vorba de auz și miros. Cu toate acestea, se pare că abilitățile vizuale ale animalelor sunt mult mai avansate decât am crezut până acum.
Pisicile pot ține energiile negative departe de casă! Ce semnificație are culoarea blănii acestora Iubitorii de feline probabil știu deja asta. Pisicile pot ține energiile negative departe de casă. În plus de asta, în funcție de culoarea blănii, felinele au diferite puteri vindecatoare. Află ce semnificație are culoarea blănii pisicii tale!
Alimente pe care să nu i le dai pisicii, chiar dacă îi plac foarte mult Pisicile sunt binecuoscute și pentru talentul cu care reușesc să-i facă pe stăpâni să le dea diverse bunătăți care nu le fac deloc bine. De aceea este bine să știți ce să nu le oferiți și, mai ales, să conștinetizați că mici gesturi de afecțiune culinară pot fi dăunătare.
Câinele latră des și i-a înnebunit pe vecini? Cum să îl faci să se oprească Dacă ai un câine care latră des și deranjează vecinii, probabil te simți frustrat și agitat. Chiar dacă poate fi enervant, lătratul excesiv poate fi un semn al unui comportament neadecvat sau al unei probleme de sănătate a câinelui, motiv pentru care este important să găsești soluția potrivită cât mai curând posibil.
Substanța din nisipul pentru litieră care favorizează apariția cancerului. Avertisment pentru iubitorii de pisici O substanță din nisipul pentru litieră este vinovată de apariția cancerului. În plus, acesta poate irita și plămânii.
Cum măsori pisica? Cea mai simplă metodă de a afla cât este de lungă și de înaltă Mulți posesori de pisici se descurcă de minune când vine vorba să le cântărească, dar adevăratul test este să le măsurați. Așadar, cum aflăm dimensiunile animalului preferat, fără să facem o vizită la veterinar?
Primul hibrid din lume dintre un câine și o vulpe a fost descoperit în Brazilia. Animalul poartă amprentele genetice de la ambele specii Comunitatea științifică a constatat existența primului hibrid câine-vulpe din lume din regiunea braziliană, un animal numit "dogxim". Această descoperire a fost făcută după ce un șofer a lovit animalul și l-a dus la un veterinar. Acolo, oamenii de știință au confirmat că "dogxim" era o încrucișare unică între un câine și o vulpe.
Furnicile roșii „de foc” au apărut în Europa. Specialiștii avertizează: dăunează culturilor şi pot infesta echipamentele electrice, inclusiv maşinile şi computerele Un nou studiu atrage atenția asupra unui risc crescut de extindere a unei specii invazive de furnici alogene, care s-a stabilit recent în Italia și care ar putea să se răspândească rapid în Europa, inclusiv până în Marea Britanie, odată cu încălzirea globală.
Acestea sunt animalele și păsările ocrotite de lege în România. Ce riscă cei care le vânează În România există o mulțime de specii rare care sunt pe cale de dispariție din cauza exploatării excesive, a distrugerii habitatelor naturale sau a schimbărilor climatice. Pentru a preveni extincția acestor specii, autoritățile au introdus legi stricte de protecție, care impun restricții asupra vânătorii, pescuitului și comerțului cu aceste specii.
ȘARPELE care i-a uluit pe cercetători. INCREDIBIL cât de mic este și cât poate să înghită. Pitonii au fost umiliți Șerpii sunt recunoscuți pentru capacitatea de a înghiți prada întreagă chiar și atunci când are o dimensiune impresionată. Sunt cunoscute cazurile pitonilor care înghit purcei întregi sau anaconde care înghit crocodili. Cu toate acestea, un mic șarpe african este cel care deține recordul de cel mai mare "înghițitor". Prin raportare la dimensiunile sale corporale, el înghite prăzi de 3-4 ori mai mari decât un piton.
Tu știi ce zodie este pisica ta? Semnele la care trebuie să fii atent - Îi influențează masiv personalitatea Dacă ai o pisică, este clar că o iubești și o răsfeți. Dar cât de bine o cunoști? Se știe deja că pisicile sunt animale complexe, misterioase și că au o personalitate proprie. Fiecare pisică este diferită, are propriile stări, propriile acțiuni. Ce spune zodia ei despre ea?
Amenda usturătoare primită de o femeie care a abandonat un cățeluș pe câmp A lăsat fără ajutor un biet cățel pe care l-a dus la marginea unei comune, în apropiere de Timișoara. Este fapta unei femei din Pischia, care a abandonat animalul și a dispărut.
Video URȘII, tot mai aproape de oameni, în căutare de hrană - Invazie masivă în orașe, animal chiar lângă București Este invazie masivă de urși în România. Animalele sălbatice coboară tot mai mult în orașe după hrană, iar cei care ajung pe Transfăgărășan sunt familiarizați cuspectacolul trist și periculos oferit de urșii care așteaptă mâncare de la cei care trec cu mașina. În ultimele ore, un urs a fost văzut foarte aproape de Capitală, lângă pădurea Sinești.
Top 4 rase de câini care nu lasă păr! Sunt perfecte pentru cei cu alergii - Imagini incredibile: zici că sunt jucării! Câinele este cel mai bun prieten al omului: dar ce faci atunci când relația voastră e primejduită de alergiile pe care chiar el le provoacă? Din păcate, legătura multora dintre noi cu atât de iubitele patrupede este pusă în pericol de părul care ne provoacă strănut, mâncărimi sau chiar reacții alergice severe. Ce e de făcut? Să adopți exemplare din rase de câini care nu lasă păr.
Evadare de la Zoo Târgu Mureș: 2 zimbri europeni au plecat din țarc după ce furtuna a rupt mai multe garduri Evadare de la la Grădina Zoologică din Târgu Mureş. Este vorba de doi zimbri care au scăpat prin gardurile rupte de furtuna de miercuri. Grădina Zoologică a anunțat că se închide temporar. La câteva ore, cei doi „evadați” au fost prinși.
Ce vietăți trăiesc cel mai mult? Pare greu de crezut, dar se pare că NEMURIREA chiar este posibilă Cele mai longevive viețuitoare de pe Terra pot supraviețui timp de secole și milenii, chiar întrerupând cu totul procesul de îmbătrânire. Dacă v-ați gândit la țestoate sau corbi, sunt departe de aceste clasament.
Vulpița de Peleș, vedetă pe rețelele de socializare. Cum a cucerit simpaticul animal o țară întreagă? - VIDEO O vulpița pripășită în zona Palatului Peleș din Sinaia a devenit virală pe rețelele de socializare. Simpaticul animal pare să se fi obișnuit cu oamenii și se apropie, probabil pentru a i se da de mâncare.
Și animalele de companie pot răci! Semnele pe care nu trebuie să le ignori Răcelile la animale pot lua forma cistitelor, manifestate prin greutate la urinare, urinare cu sânge sau în episoade dese şi cantităţi mici.
Pot câinii să „simtă” oamenii răi cu adevărat? Testele care au dovedit capacitatea incredibilă a prietenilor blănoși Câinii au fost parteneri ai oamenilor de secole. Acești prieteni fideli nu numai că fac viața mai bună, dar știința susține că pot recunoaște oamenii răi și cei care nu sunt de încredere.
Cum scăpăm de puricii din casă cu soluții naturale ce nu fac rău nici animalelor de companie - 7 remedii naturale Pe timp de vară mai ales, puricii pot deveni o adevărată problemă, pentru că animalele de companie îi pot lua din parc, de afară sau de la alte animale și îi pot aduce în casă.
Cum arată „monstrul” de peste 70 de kg pescuit de un botoșănean din apele Prutului - FOTO O captură impresionantă a făcut un botoșănean în apele Prutului. Plecat să se distreze la o partidă de pescuit, bărbatul a rămas fără cuvinte când în undiță i s-a prins un somn uriaș. Peștele cântărea peste 70 de kilograme.
Amenda usturătoare primită de un bărbat care a abandonat un pisoi într-o pungă de plastic, de oglinda unei ambulanţe veterinare Un bărbat din Galaţi a fost amendat după ce a abandonat un pisoi de circa 3 săptămâni într-o pungă de plastic pe care a atârnat-o de oglinda unei ambulanţe veterinare.Ɓarbatul a fost identificat la aproape trei săptămâni de la momentul la care a comis această faptă, în urma unei anchete a poliţiştilor.
O balenă a murit după 50 de ani de captivitate, în timp ce era pregătită pentru a fi eliberată Destin tragic pentru Lolita, o balenă orcă ţinută în captivitate timp de peste o jumătate de secol. Uriașul mamifer a murit la parcul acvatic din Miami, în timp ce îngrijitorii săi începuseră pregătirile pentru a o elibera în apele Pacificului. Mai multe organizații au criticat constant managerii parcului pentru faptul că balena trăiește în condiții chinuitoare.
Focar de pestă porcină africană, în vestul României. Sute de animale vor fi sacrificate Reprezentanții Prefecturii Arad au anunțat că a apărut un focar de pestă porcină africană într-o exploatație nonprofesională din satul Aluniș, comuna Frumușeni.
În România trăiește una din cele mai rare păsări de pe planetă. Specia este pe cale de dispariție, mai sunt doar câteva exemplare în lume Un număr alarmant de specii animale sunt aflate în pericol de dispariție pe întregul glob, iar multe dintre acestea ajung să trăiască doar în anumite regiuni. Însă, dacă credeți că nu există specii rare care pot fi găsite și în România, vă înșelați. Una dintre aceste specii rare este șoimul dunărean.
Crocodilii pot să detecteze suferința bebelușilor, conform unui studiu Crocodilii, reptile temute pentru forţa şi agresivitatea lor, au fost adesea portretizaţi ca fiinţe fără sentimente. Însă, un nou studiu vine să demonstreze că, în ciuda înfățișării lor înfricoșătoare, aceste reptile sunt capabile să detecteze și să reacționeze la suferința altor creaturi, inclusiv la plânsul bebelușilor.
17 august: Ziua pisicii negre. Care sunt cele mai întâlnite superstiții și de unde au apărut - Feline celebre Fiecare zi este specială şi merită celebrată, mai ales atunci când există motive în plus în calendar. Fie că este vorba despre sărbători cunoscute în toată lumea, sau de ocazii mai puţin ştiute, în orice zi a anului există cel puţin o sărbătoare demnă de atenţie, ce oferă un motiv în plus atât de amuzament, cât şi de extindere a ariei de cunoaştere sau de sporire a gradului de conştientizare. Azi, de exemplu, celebrăm ziua aprecierii pisicii negre!
Caz șocant, în România: femeie mușcată de șacal, în timp ce încerca să-și salveze câinele Aradul a devenit un oraș în care au început să-și facă apariția animale sălbatice care atacă viețuitoare. În mai toate cartierele au fost văzute vulpi și mai nou șacali.