Zeci de persoane prinse cu droguri la Electric Castle

Tuesday, 23 July 2019, 12:17 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Dintre acestea 27 au fost pentru deţinere ilegală de substanţe interzise în conformitate cu prevederile Legii 143/2000, o infracțiune de furt și una de distrugere.

Un număr de 19 sancțiuni contravenționale au fost aplicate la Legea nr.61/1991 republicată pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au luat măsuri ferme pentru a menține un climat de siguranță atât în incinta festivalului, cât și în proximitatea acestuia. Participanții la festival au fost întâmpinați de polițiști de prevenire cu recomandări, sfaturi și experimente menite să ajute la răspândirea gradului de conştientizare cu privire la efectele nocive ale consumului de substanțe interzise și alcool.

În cele 5 zile de festival, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și cei din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au constatat 54 de fapte penale.

51 dintre acestea vizează încălcări ale Legii 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Mai multe pe realitateadecluj.net. 


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri