Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO Incendiu devastator în Suceava. Mai multe persoane au fost evacuate

Wednesday, 02 January 2019, 19:25 Sursă: REALITATEA.NET

Un bărbat de 52 de ani a ajuns la spital și mai multe persoane au fost evacuate după ce un incendiu a izbucnit într-un apartament aflat la parterul unui bloc de locuințe. Incendiul a avut loc pe strada Prieteniei, din municipiul Suceava, miercuri după-amiază, scrie Realitatea de Suceava.

 Flăcările au izbucnit în bucătăria apartamenului și incendiul s-a manifestat cu mari degajări de fum. Nouă persoane(opt adulți și un copil) din bloc au fost evacuate de către pompierii militari. Alte nouă persoane s-au autoevacuat.

Pompierii au intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere, o autoscară mecanică și o ambulanță SMURD. Incendiul a fost lichidat și s-a ventilat casa scării pentru evacuarea fumului. Un bărbat de 52 de ani a primit îngrijiri medicale, iar ulterior a fost transportat la UPU Suceava cu atac de panică.

În urma incendiului au ars bunuri casnice din interiorul bucătăriei și s-au degradat tencuiala și finisajele din restul apatamentului, precum și de pe casa scării de la parterul blocului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de o priză suprasolicitată.


Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL