Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un tânăr cu probleme psihice și-a înjunghiat părinții!

Monday, 14 October 2019, 21:34 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unor surse din rândul anchetei, cel care a anunțat poliția a fost primarul comunei, după ce făptuitorul s-a dus și i-a povestit ce a făcut!

Potrivit IPJ Prahova, în baza sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat faptul că tânărul, în urma unui conflict avut cu tatăl, care a degenerat, l-ar fi înjunghiat în spate pe acesta, cu ajutorul unui cuțit, iar pe mama sa ar fi tăiat-o la o mână (posibil ușor), după care a fugit.

Se pare că cele două victime sunt conștiente și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde medicul de gardă a opinat că nu le-a fost pusă viața în pericol.

Totodată, au fost constituite echipe operative de căutare a persoanei reclamate, autorul fiind depistat la scurt timp pe raza localității.

În cauză a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Totodată, potrivit acelorași surse din rândul anchetei, în acest moment se fac demersurile legale pentru ca tânărul să fie internat într-un spital destinat persoanelor cu probleme psihice.


Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL