Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un polițist a fost găsit spânzurat! Biletul de ADIO, lăsat familiei lui

Thursday, 23 November 2017, 20:17 Sursă: REALITATEA.NET

Dumitru Giuhat, agentul șef din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, care a dispărut luni de acasă, a fost găsit mort, aseară, într-o baracă pe care familia acestuia o deține în comuna Gruia. Pe trupul său nu au fost depistate urme de violență. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin susțin că, imediat după dispariție, în urma declarațiillor soției sale, care a susținut că omul legii ar fi fost amenințat și urmărit de persoane deocamdată necunoscute, anchetatorii au efectuat cercetări in rem pentru amenințare și lipsire de libertate în mod ilegal.

”S-au început inițial cercetările pe dispariție, pentru că s-a făcut o sesizare din partea familiei, probabil se va schimba încadrarea juridică. Familia avea suspiciuni cu privire la faptul că lucrătorul de Poliție ar fi fost amenințat, dar prea multe detalii nu a putut să ofere. Așa ar fi spus când trăia, că se simte amenințat, urmărit și s-a făcut o lucrare penală pe amenințare și infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal. După ce a dispărut lucrătorul de Poliție, soția a reclamat faptul că soțul ei i-ar fi spus că era neliniștit, se simțea agitat. În biletul de adio este un mesaj adresat familiei”, a declarat, pentru Gorj Domino, procurorul Lucian Răduică, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL