Coronavirus - România: 34226 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un piteștean s-a dus la o prostituată. Ce a urmat, este de neimaginat!

Monday, 01 April 2019, 21:36 Sursă: REALITATEA.NET

Tâlhărit după ce a fost la prostituată! În aprilie, la Judecătoria Piteşti va începe procesul în care Dragoș D. este acuzat de tâlhărie calificată și proxenetism. Acesta a agresat un bărbat și l-a lăsat fără suma de 2.900 lei. Fapta a avut loc în noaptea de 7 spre 8 februarie 2019, în fața unui hotel din Pitești.

În seara zilei de 7 februarie, după ce primise banii de la serviciu, un piteștean a luat legătura telefonic cu o femeie care a fost de accord să întrețină relații sexuale, contra cost, cu acesta. În cele din urmă, cei doi s-au întâlnit într-un hotel din Pitești unde au întreținut raporturi sexuale, contra sumei de 100 de lei. Bărbatul a scos din buzunar toți banii pe care îi avea la el, circa 3.000 lei, plătindu-i și femeii partea.

 

Atât a trebuit! „La plecare, după lăsarea întunericului, persoana vătămată a fost urmărită pe stradă de un individ necunoscut, care asigura protecția prostituatei, acesta agresându-l fizic și deposedându-l de suma de 2.900 lei”, se arată în rechizitoriul procurorilor. La fața locului a apărut și prostituata cu care acesta întreținuse raporturi sexuale, precum și o altă femeie. În cele din urmă, cei trei au plecat, iar persoana vătămată, speriată, s-a întors la hotel și a sunat la poliție.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL