Un șofer băut a intrat cu maşina în Spitalul de Urgenţă din Craiova. UPDATE: Bărbatul, reţinut

Saturday, 19 January 2019, 23:11 Sursă: REALITATEA.NET

Un șofer în vârstă de 39 de ani, din județul Caraș Severin, a intrat cu mașina, sâmbătă noaptea, în interiorul Urgenței Spitalului din Craiova.

Adaugă părerea ta

UPDATE duminică, ora 16.30: Bărbatul care a intrat cu maşina în UPU, reţinut. Poliţia a luat decizia de a-l reţine. Omul era băut când a intrat cu maşina în spitalul din Craiova.

Ştirea iniţială:

Au fost clipe de panică, sambata noapte, la Spitalul Județean din Craiova. Un șofer băut a intrat cu mașina în Unitatea de Primiri-Urgențe a unității medicale. Autoturismul s-a oprit într-un stâlp după ce a distrus ușile de acces. Zeci de pacienți care așteptau să fie tratați au încremenit de groază. Explicația șoferului e una halucinantă: ar fi încurcat frâna cu accelerația!

Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 22.00. Un bărbat de 39 de ani, din Caraș Severin, ar fi venit la spital cu soția și cu un adolescent în vârstă de 17 ani, care s-a rănit la un deget. Sătul să mai aștepte și băut bine, s-a urcat la volan și a intrat, direct prin uși, în Unitatea de Primiri Urgențe.

Doar o minune a făcut ca nimeni din sală să nu fie rănit. Oamenii au tras, însă, o sperietură puternică.

Polițiștii vor stabili dacă bărbatul a intrat intenționat cu mașina în spital.

Activitatea medicilor a fost îngreunată de miile de cioburi împrăștiate peste tot, dar și de mașina distrusă care bloca accesul la urgențe. Iar pacienții care-și așteptau rândul, pe lângă faptul că se simțeau rău, au fost nevoiți să îndure și gerul. Asta fiindcă ușile au fost complet distruse, iar înăuntru era la fel de frig ca afară. Din cauza acestui incident, unii pacienți au fost îndrumați către alte spitale.

Cazul este cercetat de Poliție și de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Alte articole din: Ultimele Stiri