Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Furtunile au făcut ravagii. Timişoara sub ape, copaci căzuţi peste maşini la Craiova

Wednesday, 17 August 2016, 17:48 Sursă: REALITATEA.NET

În numai câteva minute o furtună puternică a pus stăpânire pe orașul de pe Bega. Vântul puternic a fost însoțit de descărcări electrice și precipitații care au depășit 35 l/mp. Precipitațiile abundente căzute într-un interval scurt de timp au dus la formarea unor bălți destul de mari în anumite zone din oraș, scrie Tion.ro. 

Câteva străzi, din partea de sud a orașului au fost inundate. Pompierii au trebuit să intervină pe Calea Șagului pentru a rezolva o inundație stradală, sub podul din zonă, dar și pe strada Letea, unde apa a intrat într-o curte.

Miercuri seară, în jurul orei 20.00, o vijelie s-a abătut asupra municipiului Craiovei, vântul puternic doborând doi arbori.

“Este vorba despre un arţar care în cădere a avariat două maşini parcate în cartierul Valea Roşie şi un salcâm, perfect verde, care a căzut pe Aleea I Castanilor din cartierul Craioviţa Nouă, care a lovit alte două maşini. Avariile, la prima vedere, nu sunt însemnate. Echipele sunt pe teren şi intervin pentru degajarea copacilor”, a declarat Aurelia Filip, directorul Regiei Autonome de Administrarea Domeniului Public şi al Fondului Locativ Craiova, potrivit News.ro.

Meteorologii transmit că vremea se va menține instabilă și în următoarele două zile, existând riscul unor noi furtuni, însoțite chiar de grindină.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL