Român cu nume de actor american, arestat la Timişoara pentru un jaf ca în filme la Viena

Saturday, 18 January 2014, 09:28 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au decis arestarea unui bărbat din Timişoara cercetat de autorităţile austriece pentru tâlhărie. Negrii Robert Celestino, care poartă numele unui actor şi regizor american, este acuzat că a furat bijuterii de 100.000 de euro.

Procurorii Curţii de Apel Timişoara l-au prezentat pe Celestino ieri în faţa instanţei, pentru confirmarea unui mandat european de arestare emis pe numele său. Negrii Robert Celentino a fost arestat la solicitarea autorităţilor austriece, care îl acuză de tâlhărie.

Potrivit datelor din dosar, Celestino este acuzat că, în cursul lunii septembrie 2013, a furat dint-un magazin austriac bijuterii în valoare de 100.000 de euro. În timpul jafului, Celestino a folosit un aparat cu electroşocuri, a imobilizat-o pe vânzătoare şi i-a pus un căluş în gură, obligând-o să deschidă seiful. Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au decis arestarea lui Robert Celestino, care urmează a fi predate autorităţilor austriece pentru continuarea cercetărilor din dosar.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri