Proteste timide la Timișoara. Nici 200 de oameni în stradă

Saturday, 09 May 2015, 20:01, Sursă: REALITATEA.NET

Noi proteste la Timisoara, de data aceasta fata de defrisarile ilegale din Romania. Desi in strada erau asteptate cateva sute de persoane, nici macar 200 de oameni nu s-au adunat pentru a trage un semnal de alarma cu privire la taierile ilegale de arbori din padurile tarii.

Au fost, practic, doua proteste, sambata, la Timisoara. Un grup si-a dat intalnire in Piata Traian, la apelul PER – Partidul Ecologist Roman, iar cel de-al doilea in Piata Operei, la chemarea grupului „Uniti Salvam”. Cel din urma nu avea autorizatie de la autoritatile locale, scrie opiniatimisoarei.ro.

In centrul orasului s-au adunat aproape 100 de persoane, cu pancarte, dar si braduti artificiali. „Unii pleaca sa lucreze, altii vin sa defriseze”, „Paduri, nu baroni locali”, „Stop defrisarii”, „Numai atunci cand ultimul copac va fi doborat si ultimul rau va fi otravit si ultimul peste va fi prins vom realiza ca nu putem manca banii”, „Iti dau aer sa traiesti, iar tu ma nenorocesti”, „Codrul nu e frate cu Codul Silvic”, „Codru-i frate cu romanul! Opriti fratricidul”, „La ce-ti vor folosi banii cand nu vei avea aer?” sunt doar cateva dintre mesajele transmise de protestatari.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage