Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Plajă DISTRUSĂ de primar! Edilul din Năvodari vrea să construiască un drum chiar pe plajă

Tuesday, 26 August 2014, 13:28 Sursă: REALITATEA.NET

Proiectul primarului din Năvodari a stârnit deja nemulţumiri în rândul patronatelor din turism. Acestea s-au sesizat şi au început să facă cercetări, astfel au aflat că primăria a depus un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) care prevede construirea drumului, dar și faptul că edilul vrea să împartă plaja la privați.

Proiectul prevede o alee de beton lată de șase metri, în jurul căreia vor apărea construcţii, locuinţe şi chioşcuri, toate luând faţa hotelurilor construite în ultimii zece ani.

Cu toate că nu are aviz de la Ministerul Mediului sau de la Direcţia Dobrogra Litoral, primarul nu vrea să renunţe nici în ruptul capului la proiectul său.

Autorităţile au reacţionat deja.  Admnistrația Bazinală Dobrogea Litoral a explicat că acțiunea edilului este ilegală. Și ministrul Mediului, Attila Korodi, a precizat că a cerut specialiștilor din ministerul pe care îl conduce să verifice intențiile edilului.

Korodi a povestit că a văzut o parte din planurile edilului și crede că dacă acesta le va pune în practică, va distruge tot ce înseamnă turism și investiții de milioane de euro care s-au făcut în stațiune.

Şi premierul Victor Ponta a declarat, luni, că ar putea trimite Corpul de Control la Năvodari pentru a verifica situaţia construcţiilor ce urmează să fie realizate.


Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL