Patronii s-au răzgândit! Cei doi brutari din Sri Lanka vor face pâine la brutăria din Ditrău

Sunday, 02 February 2020, 16:07 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

„Ei o să rămână la noi, suntem foarte mulţumiţi de ei. Nu era vorba de a-i duce în altă parte, a fost o neînţelegere. Primarul a spus după scrisoarea noastră că noi vrem să îi ducem în altă parte. Cei doi angajaţi, deja nu mai sunt angajaţi, sunt prietenii noştri, rămân la noi, le-am spus că ţara întreagă este lângă ei. Noi, pentru liniştea satului, pentru că era un grup de 2.500 de persoane şi spuneau că le fac rău celor, am oferit să îi punem în altă etapă a producţiei. Ei (localnicii – n.r.) nu au acceptat. Nici noi nu acceptăm să îi trimitem acasă şi vor continua să lucreze ca brutari ca şi până acum”, a declarat Kallo Katalin.

 

Femeia a spus că celor doi brutari din Sri Lanka le e teamă, însă, de furia localnicilor, la fel şi angajaţilor care lucrează cu ei.

„Lor le e frică. Avem angajaţi care au fost ameninţaţi pentru că lucrează cu ei. Avem încă 90 de persoane care lucrează în Ditrău”, a mai spus Kallo.

După ce şi proprietarii locuinţelor din Lăzarea şi Ditrău au fost ameninţai pentru că îi ţin pe cei doi bărbaţi în casă, pentru cei doi bărbaţi a fost închiriat un spaţiu de cazare în oraşul Gheorgheni, a mai spus Kallo Katalin.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-02 16:56:24
Zegrean A.

Doi salariați calificați care primesc salariul minim pe economie, deci o afacere rentabilă pentru patroni.

2020-02-03 10:45:37
Paine si circ in Romanica

Nu le convine bozgorilor ca vor iesi copiii negri, bate la ochi....

Alte articole din: Ultimele Stiri