Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

O mamă a doi copii s-a spânzurat, din cauză că soțul ei urma să plece la muncă în străinătate

Sunday, 23 February 2014, 12:35 Sursă: Mediafax

Vasile Ciobanu, din comuna Roșia de Amaradia, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în cursul zilei de duminică urma să se întoarcă în Franța împreună cu fratele său și o cumnată, pentru a lucra acolo, iar cu puţin timp înainte de a pleca și-a găsit soția spânzurată de un copac din curtea casei.

Bărbatul spune că soţia sa, Irina Ciobanu,în vârstă de 34 de ani, urma un tratament prescris de un medic psihiatru pentru a suporta mai ușor despărțirea, el susţinând însă că niciodată nu se pusese problema ca femeia să facă un astfel de gest, mai ales că au doi copii - o fată de 12 ani și un băiat de cinci ani.

"Joia trecută fusesem cu ea la un consult și primise niște medicamente noi, dar cred că erau prea puternice și se văita că o doare capul și că e slăbită. Discutasem cu ea, avea niște gânduri mai negre, îi era greu că ne despărțim, dar niciodată nu a zis că ar face așa ceva. Tot timpul îmi spunea că va trece peste orice greutate de dragul copiilor", a spus bărbatul.

Irina Ciobanu a lăsat un bilet de adio, cerându-și iertare pentru gestul său și motivând că nu putea să stea despărțită de soț.

Bărbatul a mai lucrat şi anul trecut în Franţa, în construcţii, şi spune că urma să se întoarcă acolo în condiţiile în care aici nu a găsit un loc de muncă.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL