Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A murit în chinuri, acum câteva minute

Thursday, 27 March 2014, 15:18 Sursă: Mediafax

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, bărbatul lucra într-un şanţ adânc de doi metri, săpat cu ajutorul unui excavator, iar la un moment dat un mal de pământ s-a surpat peste el, acoperindu-l până la gât.

Bărbatul era angajat la o firmă din Galaţi care executa lucrări la aducţiunea de apă din localitatea vasluiană Poiana lui Alexa.

"Victima a fost scoasă după aproximativ 30 de minute, perioadă în care a stat în pământ până la gât. Probabil cantitatea mare de pământ a creat presiune pe corpul bărbatului, iar acesta nu a mai reuşit să respire", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petrică Iftene.

După ce a fost scos de pompieri, bărbatul a fost resuscitat mai mult de o oră de către echipajul medical de pe ambulanţa ajunsă la faţa locului, însă fără niciun rezultat, în final fiind declarat decesul.

Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Vaslui au declanşat anchete în acest caz pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul de muncă.

Bărbatul era căsătorit şi avea patru copii.

Soţia bărbatului, care a venit la faţa locului, a leşinat, fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.


Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL