Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mesaj surprinzător despre un spital din provincie: "E prea curat. E incredibil?"

Tuesday, 24 November 2015, 14:45 Sursă: REALITATEA.NET

Femeia a ţinut să laude întreg personalul medical care s-a ocupat de îngrijirea ei, dar şi condiţiile foarte bune de internare, relatează presa locală.

"Spitalul Județean Sălaj e în altă țară! Nu e în România! E prea curat, organizat, cu oameni mult prea… oameni, ca să poată fi în România! Am avut în aceste zile de trecut peste o intervenție chirurgicală acolo, la secția ginecologie. Sunt femeie… și nu sunt perfectă. Așadar, eram pe cale să spun ca e aproape prea greu să cred ca am prins vreo trei ture de asistente și infirmiere și nu am putut să aduc nici cel mai mic reproș nici unei persoane. Toate, fără nici o excepție, au fost profesioniste fără a uita să rămână profund umane", a scris pacienta pe reţeaua de socializare.

"E incredibil? Poate ca da… dar eu asta am văzut, trăit, simțit. M-am simțit îngrijită așa cum orice om bolnav își dorește. Nu pot să spun decât ca am avut senzația ca România, cu poveștile ei medicale, e departe… foarte departe! Că nu am ales, spre surprinderea multor cunoștințe, să mă duc la Cluj, nimic nou. Eu mă simt de mulți ani în siguranță fiind în grija d-lui doctor Ciutre Dorel și nu cred ca aș fi putut fi pe mâini mai bune nicăieri. De aceea am ales așa. Doar ca apoi am avut surpriza să găsesc o întreaga echipă faină! Până și anestezista, pe care atunci am văzut-o prima oara, d-na doctor Bota, m-a luat prin surprindere cu răbdarea pe care a avut-o în a-mi explica, cu amănunte, totul despre anestezie. M-am simțit exact așa cum orice pacient trebuie să se simtă, respectată și importantă. Nu a renunțat decât atunci când s-a asigurat ca sunt împăcată cu decizia. Îi mulțumesc.

Da, e ciudat să ajungi într-un spital în România și să nu poți decât să spui tuturor mulțumesc. Da, e și mai ciudat și miraculos ca asta se întâmplă la Zalău! Și da, e adevărat!!! Mulțumesc tuturor pentru plăcuta surpriză. În lumea asta nebună surprizele frumoase sunt atât de rare și e păcat să nu le punem la vedere, tuturor spre știință.

P.S. Nu fac referire la curățenie, mirosuri care în alte spitale îți întorc stomacul pe dos… aici lipsesc… Nu fac referire nici la dotări care sunt mult peste ceea ce te-ai putea aștepta în Zalău, dar deja este cunoscut faptul ca în acest spital s-au învestit bani mulți și cu rost! Nu le mai spun pe astea, pentru ca despre ele deja s-a scris. S-a scris despre dotările de ultima generație… dar cred ca și oamenii de acolo merită o vorbă bună și puțină atenție", şi-a încheiat ea postarea.

Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL