Mai mulți infractori, prinși de Poliția Locală Sibiu

Tuesday, 11 February 2020, 20:42 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Vineri, 7 februarie, o patrulă a Poliției Locale a depistat pe strada Bastionului un individ îmbrăcat cu o vestă reflectorizantă verde, pretinzând că este polițist local. Acesta le promitea șoferilor care parcau neregulamentar că îi va ierta de amendă în schimbul unor sume de bani.

La vederea echipajului, acesta a fugit, fiind, ulterior prins de agenții Poliției Locale pe strada Măsarilor și predat Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu pentru începerea urmăririi penale pentru uzurpare de calități oficiale, informează Realitatea de Sibiu.

În 8 februarie, patru tineri suspecți de furt din Spitalul Județean Sibiu au fost identificați prin dispeceratul video al Poliției Locale pe strada Cetății. Astfel, cu ajutorul camerelor video agenții din zonă, în colaborare cu o patrulă a Poliției Române, au reușit să ii prindă pe cei patru, aceștia fiind anchetați în prezent pentru furt calificat.

Marți, 11 februarie, în jurul orei 8.20, după ce o persoană a semnalat la Dispeceratul Poliției Locale faptul că un individ forțează ușile mai multor autoturisme de pe strada Lungă, o echipă de intervenție a Poliției Locale s-a deplasat la fața locului. Pentru că persoana în cauză nu a mai fost găsită la fața locului, Poliția Locală s-a folosit de imagini de pe camerele video și, în urma căutărilor, l-a prins pe infractor în apropiere. Acesta este un cetățean moldovean și a fost predat organelor de poliție.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-12 11:25:21
Ali Osmaliul

Militia locala e inutila, doar cara gentis i face cumparaturile sefilor. Pe tara, sint zeci de mii de taietori de frunza care sint platiti REGESTE, care este rezultatul muncii lor !??? ZEROOOOOOoooooo ...

Alte articole din: Ultimele Stiri