INCREDIBIL! A omorât cinci oameni și scapă cu doar 5 ani de închisoare!

Tuesday, 03 December 2019, 17:12 Sursă: Realitatea de Olt

Şoferul vinovat de producerea accidetului de la Pădurea Saru din aprilie 2017, în urma căruia au murit cinci persoane, printre care doi copii, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

Adaugă părerea ta

Totodată, familiile victimelor trebuie să primească despăgubiri de peste 15,5 milioane lei.

Decizia Judecătoriei Balş nu este însă definitivă. Magistraţii l-au condmant pe George Gabriel Ştefan la cinci ani de închisoare cu executare şi au dispus ca Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România să achite familiilor victimelor accidentului daune morale şi materiale de 15.503.000 lei.

Cotinuarea pe Realitatea de Olt.

Comentarii Existente
2019-12-03 18:00:01
Sprint

Putin. 30 de Ani inchisoare ar fi trebuit. Criminalul de la televiziunea bla,bla recte, Cronica Carcotasilor n-a facut deloc, si a omorat 3 persoane. Asta-i tara in care traim. Dar ii vine randul si carcotasului.

2019-12-04 07:52:37
Agentul Petrov

Legislatie favorizeaza infractiunile ! Daunele unor astfel de CRIME ar trebui platite din averea criminalului si a familiei lui si apoi de catre asiguratori !!! Atita timp cit criminali nu platesc fizic cu nimic si doar petrec citiva ani pe banii statului nu va realiza nimeni ce responsabilitate este sa conduci o tona de metal pe strada fara sa fii atent, beat, cu telefonul la ureche sau ilegal ...

Alte articole din: Ultimele Stiri