Incendiu PROVOCAT la o pensiune din Arad. Un bărbat s-a panicat şi a sărit pe fereastră

Sunday, 17 July 2016, 10:19 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Pensiunea cu restaurant la care a fost provocat incendiul se află la marginea Pădurii Ceala, în zona numită Trei Insule, din municipiul Arad. Cei aproximativ 15 muncitori cazaţi acolo au sesizat fum puternic în jurul orei 03,00 şi au sunat la 112. O parte dintre ei au ieşit în drum, în timp ce alţii au fost scoşi de către pompieri.

Potrivit martorilor, unul dintre muncitorii cazaţi s-a speriat şi a sărit pe fereastra de la mansardă. El s-a rănit la picior şi a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

Aproximativ 20 de pompieri au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere pentru a limita flăcările, care la sosirea acestora se manifestau în spălătoria pensiunii şi în două camere, relatează News.ro.

"Incendiul a cuprins o parte din interiorul imobilului şi a pornit din spălătorie. Cauza probabilă este folosirea cu intenţie a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.

Pompierii au sesizat Poliţia, care face cercetări pentru distrugere calificată.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, un suspect a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat care ar fi avut un conflict cu muncitori din pensiunea incendiată. Bărbatul ar fi intrat în spălătorie şi ar fi dat foc încăperii. El urmează să fie ridicat de poliţişti şi dus la audieri.

În urma incendiului, spălătoria de la parter a fost distrusă, iar mobilierul din două camere a ars, în timp ce alte trei camere au fost afectate de fumul dens.

Pompierii spun că pensiunea ar fi ars complet dacă era din lemn, construcţia fiind însă din zidărie.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri