Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Directoarea unei şcoli, destituită din funcţie după ce s-a bătut cu un profesor

Friday, 30 January 2015, 20:21 Sursă: REALITATEA.NET

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui a hotărât schimbarea din funcţie a directoarei Şcolii Viişoara, Laura Sandu, pentru conduită necorespunzătoare în colectiv, după ce a avut o altercaţie cu profesorul de engleză Valentin Isac, în biroul de contabilitate al unităţii şcolare, scrie Mediafax.ro.

Decizia luată de conducerea ISJ Vaslui s-a făcut în baza raportului comisiei de disciplină constituită la şcoala din Viişoara, în urma conflictului dintre directoarea şcolii şi profesorul de engleză.

"În baza acestui raport, s-a emis decizia de eliberare din funcţie a directorului Laura Isac, de la Şcoala Viişoara. Totodată, printr-o altă decizie, s-a hotărât detaşarea în interesul învăţământului a unui alt cadru didactic din unitate şcolară pe postul de director, respectiv a profesorului de educaţie fizică Florinel Urscahe”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX inspectorul general adjunct al ISJ Vaslui, Narcis Aprodu.

În ceea ce-l priveşte pe profesorul de engleză cu care directoarea Laura Isac a avut altercaţia, acesta a fost sancţionat cu diminuarea cu 15% a salariului pe o perioadă de şase luni.


Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL