Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Crima oribilă comisă din gelozie în Brăila despre care a scris și presa franceză

Tuesday, 09 July 2019, 20:35 Sursă: REALITATEA.NET

Laura Mocanu a fost ucisă vineri noaptea în casa în care locuia, la Saint-Rémy-lès-Chevreuse, chiar de fostul ei iubit, de care însă se despărţise, dar pe care îl găzduia pentru o vreme. Laura avea 30 de ani, iar cel care a anunţat poliţia a fost chiar bărbatul care i-a luat viaţa, un român în vârstă de 28 de ani.

Laura fondase împreună cu o prietenă franţuzoaică ACINA, o organizaţie de solidaritate care lucra pentru imigranţi, mulţi dintre ei români care trăiau în condiţii precare la periferiile oraşelor Paris şi Lille.

„Ea a pus ferm capăt relaţiei cu soţul ei, dar a fost de acord să îl găzduiască temporar. Vineri am vorbit cu ea, era foarte bucuroasă pentru că sâmbătă urma să zboare în Cuba, în vacanţă. Nu a venit sâmbătă la aeroport, am sunat astăzi la poliţie pentru că nu ştiam nimic despre ea. Când am aflat ce s-a întâmplat, am suna-to pe sora ei. Sunt dărâmată.„, a declarat pentru Le Parisien, Sarah Berthelot, celălalt co-fondator al ACINA.

Astăzi trebuia să i se facă autopsia pentru a se stabili cu exactitate cauza morții. Apoi se va face reconstituirea faptei cu criminalul după care familia va trebui să mergă să o identifice și să o aducă în țară.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL