Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Copaci doborâţi de zăpadă, în Craiova – FOTO

Wednesday, 28 November 2018, 14:32 Sursă: REALITATEA.NET

Reprezentanţii ISU Dolj au precizat, însă, că nu au existat pagube materiale semnificative, scrie Realitatea de Craiova.

„La intervenția din 1 Mai, pompierii ajunși la faţa locului nu au mai intervenit, propietarul autoturismului înlăturând crengile de pe mașină. La cea dea doua intervenție se intervine pentru a degaja copacul căzut pe carosabil, iar prin cădere se pare că ar fi zgâriat cu crengile două auto parcate“, a afirnat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu.

O avertizare Cod Galben de intensificări ale vântului și local zăpadă spulberată, cu vreme deosebit de rece, a fost emisă, marţi, de meteorologi, pentru perioada 28 noiembrie, ora 20.00 – 30 noiembrie, ora 10.00, pentru mai multe judeţe printre care şi Dolj.

Potrivit meteorologilor, în acest interval, în sud-estul teritoriului vântul va avea intensificări cu viteze de 45-55 kilometri pe oră, temporar în jur de 60 kilometri pe oră, spulberând zăpada depusă, mai ales în cursul nopții de miercuri spre joi (28/29 noiembrie) și pe parcursul zilei de joi (29 noiembrie).

„Vremea va deveni deosebit de rece în toată țara, astfel că temperaturile vor fi negative în majoritatea regiunilor, iar noaptea va fi ger (temperaturi sub -10 grade) în special în nordul, nord-estul și centrul țării”, spun meteorologii.

Totodată, vremea se va menține deosebit de rece până la sfârșitul săptămânii.


Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL