Cercetat penal pentru încălcarea ordinului de protecție în jud. Brăila

Wednesday, 12 February 2020, 20:50 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul apropiindu-se de brăileancă şi de domiciliul acesteia la o distanţă mai mică de 200 de metri. Pe numele gălățeanului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de încălcare a prevederilor privind ordinul de protecţie.

Polițiștii brăileni reamintesc faptul că din data de 28 decembrie 2018, polițiștii brăileni pot emite ordine de protecție provizorii. ”Intervențiile polițiștilor la aceste cazuri se realizează ca urmare a sesizărilor prin apel 112, formulate în scris sau oral, direct ori telefonic la sediul unităților de poliție de către persoanele implicate în actele de violență domestică, de către persoanele care au asistat la producerea actelor de violență domestică sau de către alte personae, și din oficiu.

Citește continuarea pe realitateadebraila.net.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-13 08:17:58
Muntii nostrii ...

Nu da nimeni doi bani pe legile si legislatia RIDICOLA facuta de ciordeii rosii !!! Datorita acestei legislatii, justitia, militia, structurile statului si cetateanul normal sint ridiculizate, batjocorite, umilite continuu ! Bosimanul e anchetat si nu se va intimpla nimic pentru ca asa prevede legea care nu isi doreste sa previna infractiunile ci doar le contabilizeaza si acorda asistenta infractorilor ! Daca femeia era omorita, batuta, violata, ..., cine raspundea si ce rost mai avea o ''ancheta'' ??? DE CE LEGE NU PREVINE si NU DESCURAJEAZA FAPTE si COMPORTAMENTE PENALE !!!??? Pentru ca nu sa vrut !!!

Alte articole din: Ultimele Stiri